15:00

Tenhults IF B

Referat: Månsarps IBK B - Tenhults IF B

3:e gången gillt blev det heller inte för H4. Även om det såg lovande ut i början
Vi gör 1-0 efter 1:30, håller bra frekvens på bytena i början. Det är tredjefemman som gör målet (Magnus). Såhär i efterhand, så borde nog vissa kortat ned sina byten.
Vi är bättre än Tenhult första delen av perioden. Men efter deras kvittering 09:33, så händer något. De tillåts vara först på det mesta. Och innan perioden är slut står det 1-4. Då har vi utöver kvitteringen, släppt in 2 mål i boxplay, och ett mål i eget numerärt överläge.
Domarna har varit tydliga under första perioden, så utvisningarna kunde vi undvikit.

Tyvärr ingen reaktion i andra. Jo från Tenhult. Det gör 0-4 på oss. Vi har dock en straff, som vi bränner. Här vägrar 3 killar att lägga straff, som egentligen borde varit våra ordinarie val. Därför ingen skuld över Magnus som missade, han vågar ju ta en straff i allafall. Ett av målen Tenhult gör denna period är i PP. Vi får matchstraff 1 på en kille, och får spela 5 min i boxplay., plus ytterligare en 2:a efter 5-minutaren. Så andra perioden är mörk. Ingen av killarna står att känna igen, även om vissa sliter. T o m stackars Hampus i målet kändes mänsklig idag. Men ok, sista 2 minuterna är ok, då vi går in och spelar 0-0.

I tredje missar vi straff igen, här var det iallafall någon som tog hand om den direkt. Utan någon cirkus bland spelarna. Efter straffen, gör de 1-9 i anfallet efter. Markeringsmiss.
Sen följer många utvisningar, 1 för oss och 5 för Tenhult. Och till slut så hittar Hugo Krantz målet, och vi får med oss 1-1 i perioden iallafall.

Ska man ranka dagens motstånd mot förra veckans i Skillingaryd. Så tycker jag att vi hade mer och säga till om idag, men kunde inte ta tillvara på det. Skotten i matchen blir ändå 21-21.
Nu får vi dock ta oss i kragen tills nästa match. Tycker inte att ni killar borde förlora matcher så här stort, med tanke på vad ni kan.

Tack till er som jag fick rycka in i seket. Viktigt att det fungerar runtomkring